Czy mogę usunąć moje konto?
Tak. Napisz na [email protected] z adresu podanego przy rejestracji; otrzymasz link potwierdzający ważny 48 godzin. Po potwierdzeniu Twoje dane są od razu usuwane, a konto zostaje skasowane po 7 dniach bez możliwości przywrócenia. Możesz ponownie zarejestrować się na ten sam e-mail.