Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου;
Ναι. Στείλε e-mail στο [email protected] από την εγγεγραμμένη διεύθυνσή σου· θα λάβεις σύνδεσμο επιβεβαίωσης που ισχύει 48 ώρες. Με την επιβεβαίωση τα δεδομένα σου αφαιρούνται αμέσως και ο λογαριασμός διαγράφεται μετά από 7 ημέρες, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς. Μπορείς να εγγραφείς ξανά με το ίδιο e-mail.